Termeni și condiții

Acest document stabileşte termenii şi condiţiile în care se poate utiliza platforma edukat.ro denumit în continuare generic “site“. Vă rugăm să citiţi această pagină cu atenţie. Dacă nu acceptaţi termenii şi condiţiile din acest document, nu accesaţi şi nu folosiţi site-ul şi informaţiile oferite prin intermediul lui.

Prin termenul “utilizator” al acestui site se înţelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa website-ul nostru: edukat.ro.

1. edukat.ro nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, etc. şi nu poate fi făcută responsabilă pentru eventualele pierderi de informaţii cauzate de disfuncţionalităţi ale severului pe care este postat site-ul. Lucrăm intensiv pentru o funcționare corectă a platformei zi de zi. Vă rugăm să ne contactați pentru remedierea problemei apărute.

2. Pentru a putea descărca în siguranţă documentele în format electronic, pentru a avea acces la materialele oferite online, la testele grilă, etc., este necesar să aveţi un cont de utilizator care se poate realiza inițial complet gratuit.

3. edukat.ro nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul platformei, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.

4. Conţinutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile şi orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor şi sunt proprietatea editurii L&S SOFT. În esență, dreptul de copyright pentru informaţiile existente pe acest site este deţinut de editură / platforma Edukat / autorii cursurilor.

5. edukat.ro oferă acces liber la acest site / în baza unor abonamente şi vă autorizează să vizualizaţi informaţiile existente doar în scopuri personale şi necomerciale. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parţial, integral sau modificat fără acordul scris al editurilor noastre.

6. Nu sunt permise ştergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor şi informaţiilor publicate sau încercarea de a realiza oricare dintre acestea, precum şi încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conţinutul acestui site.

7. Utilizatorul site-ului îşi dă acordul în privinţa transmiterii mesajelor cu caracter promoţional de către noi în momentul în care a introdus o adresă de email în baza noastră de date folosind câmpul de newsletter de pe site ori accept direct. De asemenea, unele mesaje sunt trimise automat pentru a anunța postarea de conținut nou în cadrul cursurilor la care utilizatorul participă activ. Dacă doriți să fiți șters din baza noastră de date, vă rugăm să trimiteți o solicitare în acest sens.

Despre plata abonamentelor

8. Metoda de plată pentru achiziționarea abonamentelor / modulelor este “Online prin card bancar” (stripe.com) și este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată de Checkout. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, în niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

9. În funcție de dispozitivul dvs. mobil, există posibilitatea de plată prin Google Pay sau Apple Pay, butoanele de plată apărând automat în formularul de plată (Checkout).

10. După confirmarea și acceptarea plății online pentru fiecare abonament ales, fiecare modul de curs poate fi accesat de utilizator conform datelor asociate (cu durata – lunar, modular ori anual).

11. Dacă abonamentul utilizatorului are setată plata cu reînoire automată, tot procesul este realizat automat de procesatorul de plați Stripe.

12. Dezabonarea se poate efectua oricând, nu există nicio clauză ascunsă în acest sens. Conținutul asociat va fi disponibil în continuare, conform termenului agreat la achiziționare.

13. Platforma edukat.ro nu reține date sensibile despre informațiile bancare personale ale utilizatorului.

Date legale

Infobits Academy / edukat.ro (denumiri generice)
S.C. L&S Soft Management Impex S.R.L.
RO14864546, J23/1969/2019
Cont: RO12BRDE441SV14708484410
Voluntari, Județul Ilfov

Persoană de contact
Director,
dr.ing. Vlad TUDOR

Modificări ale serviciului

edukat.ro poate schimba / actualiza în interesul utilizatorului (în orice moment) conţinutul şi condiţiile de folosire a site-ului. Noile condiţii devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin înscriere în acest site şi nu au caracter retroactiv.

Vă mulțumim,
Echipa Edukat

Ultima modificare – 09/08/2022