Pregătește-te temeinic la Matematică, clasa a IX-a, Ecuația de gradul al doilea

Categorii:

Pentru cine?

Dacă ești elev și ai dificultăți în parcurgerea materiei sau, pur și simplu, dorești să aprofundezi și alte metode de predare, acest curs este pentru tine! Dacă sunteți părinți și vă doriți un viitor mai bun pentru copiii dumneavoastră, acest curs le oferă o oportunitate, atât elevilor cu un parcurs școlar mai puțin norocos, cât și acelora dornici și capabili de performanță! Dacă ești profesor și ești pasionat de ceea ce faci, acest curs îți oferă o nouă perspectivă, care te va ajuta să găsești soluții pentru evoluția fiecăruia dintre elevii tăi!

 Ce conține?

Cursul poate fi parcurs de elevii clasei a IX-a sau de elevii clasei a XII-a, ca parte integrantă a procesului de pregătire pentru examenul de Bacalaureat național (Subiectul I, Exercițiul 2). Fiecare modul conține lecții înregistrate, urmate de teste de autoevaluare. În plus, informațiile sunt integrate în cadrul mai larg al istoriei matematicii și sunt valorificate prin aplicații în alte domenii ale științei sau aplicații practice în viața cotidiană. Și, nu în ultimul rând, la final vei avea un breviar teoretic, ce-ți va permite sistematizarea și fixarea cunoștințelor.

Cum vei lucra?

Materialele sunt accesibile de pe orice dispozitiv, fie că este un PC desktop, un laptopo tabletă sau un telefon mobil. Poți urmări lecțiile înregistrate de câte ori ai nevoie, în ritmul propriu și vei primi feedback imediat la teste.

Pentru tine!

Pentru că nu este suficient să știi să rezolvi exerciții, ne-am propus să îți oferim sfaturi pentru abordarea examenelor naționale și pentru redactarea soluțiilor. În plus, îți recomandăm cărți pentru ora de lectură… matematică.

Pregătește-te pentru examenul de Bacalaureat la matematică cu Edukat!

Introducere

1
Cum lucrez
2
Carte de matematică pentru toți

Rezolvarea ecuației de gradul al doilea

1
Privat: Rezolvarea ecuației
2
Test – Rezolvarea ecuației
5 întrebări
3
Numărul soluțiilor ecuației
4
Test – Numărul soluțiilor ecuației
5 întrebări
5
Trinomul de gradul al doilea
6
Relațiile lui Viète
7
Test – Relațiile lui Viète
5 întrebări
8
Test – Ecuația de gradul al doilea

Examen de bacalaureat

1
Exerciții de examen
2
Sfaturi pentru redactarea rezolvării
3
Breviar teoretic

Istoric și aplicații practice

1
Istoria matematicii
2
Aplicații practice

Interesant, nu e așa?

Părerea ta contează. Fii primul care adaugă un review.

Vă rugăm să vă autentificați pentru a scrie o recenzie.
Adaugă la Favorite
Preț: 25lei
Înscriși: 20 studenți
Info: BACALAUREAT
Secțiuni: 12
Nivel: Începător