Curs de programare în Python 3 pentru începători – online

 Recomandat de edukat.ro    Include 10 lecții gratuite 

Fie că ai sau nu experiență în programare, cursul acesta online este creat pentru tine, cel ce vrei să devii pythonist 😉! Limbajul Python 3 este folosit la scară largă în prezent, fiind foarte popular, simplu de învățat și de utilizat. Spre deosebire de alte limbaje de programare, Python 3 se înțelege foarte repede, chiar de la început.

De ce Python 3?

Python este simplu și minimalist, apropiat de pseudocod în limba engleză și permite ca atenția să fie focalizată pe găsirea soluției problemei și nu utilizarea limbajului în sine.

Limbajul Python este gratuit, open-source și puternic orientat pe obiecte. Versiunea 3 este cea actuală – nimeni nu își dorește să învețe ori să utilizeze un limbaj ce apune ușor… Odată învățată versiunea 3, vei putea să te adaptezi rapid în cazul unui proiect care a fost deja implementat în versiunea 2.

Informații pentru profesori

Cursul online interactiv respectă programa școlară aprobată M.E.N. și poate fi folosit în cadrul oricărui ciclu de învățământ ca o introducere în limbajul de programare Python 3. Informațiile prezentate sunt optimizate ca dimensiune și se pune accentul pe interacțiunea frecventă cu utilizatorul. Evaluarea exercițiilor și problemelor propuse în acest curs este în timp real și fiecare conține feedback interactiv.

Informații pentru părinți

Începând de la ciclul gimnazial, elevii învață programare la școală. Spre deosebire de alte limbaje, Python 3 are sintaxa simplificată pentru a putea scrie cod mult mai ușor! Este perfect pentru începători, prietenos și de viitor. Elevii moderni studiază Python 3!

Devino și tu pythonist!

Te așteptăm în comunitatea noastră acum! Hai pe www.pythonisti.ro!

Disponibil doar pe www.pythonisti.ro

1
Învață un limbaj de programare modern!
2
Obții o Diplomă pentru Programator Junior în Python 3
3
Special creat pentru elevi, studenți și profesori
4
Manual de programare în Python 3 pentru începători (ebook)?
5
Despre proiect

Interesant, nu e așa?

Părerea ta contează. Fii primul care adaugă un review.

Vă rugăm să vă autentificați pentru a scrie o recenzie.
Adaugă la Favorite
Înscriși: 4871 studenți
Info: 20 lecții
Secțiuni: 5
Nivel: Începător